• page_head_bg

Produk

  • Curved banner

    Spanduk melengkung

    Spanduk melengkung, sarupa jeungSpanduk teleskopik(Recatangle bandéra) tapi kalawan 110 gelar panangan, ogé dipikawanoh salaku 110 gelar H banner, bentukna bandéra stylish kalawan aréa diprint leuwih badag, lightweight tur dibabawa karbon komposit pigura kutub bandéra, sadia dina tilu ukuran.

  • F Banner(Teardrop)

    F Banner (Titisan Air Mata)

    Ogé katelahteardrop balayar bandéra, teardrop spanduk bandéra or bandéra pantai, Teardrop ngalayang bandéra kalawan aréa permukaan badag duanana panon-catching sarta ogé utamana cocog pikeun operasi dina kondisi windy.Disebutkeun anu asli ti Afrika Kidul tapi urang ningkatkeun éta di Cina kalayan desain rékayasa profésional sareng ngadamel standar anyar dina industri ieu pikeun dunya.

  • S Banner(Feather)

    S Spanduk (Bulu)

    S spanduk, disebut ogespanduk bulu orbandera balayaratawabandéra sabeulah.Alat anu épéktip pisan pikeun narik perhatian di luar sareng di jero ruangan pikeun sagala bisnis, acara, atanapi acara dagang.jenis ieumintonkeun bendera iklantiasa dianggo deui sareng leres-leres ramah, anjeun tiasa nyetél dina sababaraha menit.Urangbandéra bulusadia dina opat wangun: Angled / Concave / Convex / lempeng.

  • H Banner

    H Spanduk

    H banner, salah sahiji jenis bandéra kalayan bentuk rectangular, ogé katelah Bandéra Blok, bandéra Tepi atawaBandéra Teleskopik.Recatangle bandéra boga aréa diprint leuwih badag batanbandéra buluatanapi umbul tetesan cai mata, ngadamel tampilan bandéra kalayan éndah iraha waé, cocog pisan pikeun promosi dampak luhur boh di jero ruangan sareng di luar.Garansi produsén 3 taun dina tiang bendera.

  • 4 in 1 System

    Sistem 4 dina 1

    4 dina 1 beachflags sistem kutub mangrupa produk patén urang jeung ngagagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya dina 2008, nu bisa ngarojong 4 rupa-rupa wangun bandéra populér (bulu bandéra,spanduk ngalayang,bandéra sirip hiujeungbandéra sagi opat) ku hiji tiang bandéra anu sarua.Gampang ngageser sareng ngontrol saham anjeun pikeun nyumponan pesenan anu mendesak, ngaleutikan inventaris sareng rohangan saham anjeun.Salah sahiji produk urang nu pang populerna.

  • Giant Banner System

    Sistem Banner Giant

    Tihang raksasa, Tiang Bandéra Buta atawaBandéra Windancerdi pasar, biasana mangrupa oversizedbandéra sagi opatkalawan kutub aluminium telescopic nepi ka 5.4m tinggi.Unik urangSistim flagstand butaBéda pisan sareng anu sanés, 3 bentuk bandéra populér (bandéra tetesan cai / bandéra bulu / bandéra sagi opat) dina sistem 1 kutub, jangkungna 5m / 6m / 7m, 4 jinisdasar nangtungaya.Masihan anjeun leuwih wangun jeung leuwih pilihan tinamintonkeun dampak tinggipikeun tampilan pamasaran atanapi paméran anjeun sareng pastikeun pesen anjeun katingali di luhur balaréa.

  • Budget Teardrop/Feather Flag

    Anggaran Teardrop / Bulu Bandéra

    Sistem tiang bendera Budge mangrupikeun séri khusus pikeun proyék anggaran anu anjeun tiasa gaduh 2 bentuk bandéra anu béda (bandéra bowhead&bandera cimata) dina hiji set kutub kalawan béaya rendah tapi fungsi sarua.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dianggo di jalan anu luhur, anu anjeun tiasa nampilkeun langsung di payuneun toko anjeun.

  • Wall Mounted Flag Pole

    Tembok dipasang Tiang Bandéra

    Tembok dipasang flagpoles, bubuk bodas coated aluminium flagpole kalawan Unik desain anti furling pikeun nyegah wrapping bandéra sabudeureun flagpole nu, gampang dipasang, ukuran baku 2m, témbok bracket dina tilu sudut (0 gelar / 35 gelar 90 derajat)

  • SF Banner

    Spanduk SF

    spanduk SF,Sirip hiu banner nawarkeun gaya differentiated jeung bentuk bolder pikeun brand anjeun sakumaha eta blows dina angin kusabab bentuk bandéra husus na nu béda ti spanduk ngalayang jeung spanduk bulu.Cara anu saderhana pisan sareng mujarab pikeun ngamajukeun, mastikeun pesen anjeun langkung narik perhatian.