• page_head_bg

spanduk Sunda

spanduk Sunda

Katerangan pondok:

Spanduk Sunda mangrupikeun salah sahiji stand spanduk portabel anu unik kalayan lawon anu tegang sareng aréa percetakan anu lega.Idéal pikeun tampilan umum, yard mobil jeung acara indoor atanapi outdoor.Tiang anu didamel tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Tilu ukuran sadia.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta


Rincian produk

Tag produk

Spanduk Sunda mangrupikeun salah sahiji bentuk unik kalayan spanduk lawon anu pinuh tegang.Idéal pikeun tampilan umum, yard mobil jeung acara indoor atanapi outdoor.Tiang anu didamel tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Tilu ukuran sadia.

Kaunggulan

(1) gaya spanduk unik ngajadikeun eta refreshing

(2) Wewengkon grafik badag sarta pesen salawasna bisa dibaca

(3) Gampang nyetél tur takedown

(4) Unggal set hadir kalawan kantong mawa.Portabel sareng hampang

(5) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

R-BANNER-1

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Ukuran bandéra Ukuran bungkusan
RB210 2.1m 1.2*0.9m 1,5m
RB262 2,62m 1,6 * 0,97m 1,4m
RB315 3,15m 2,0 * 1,24m 1,4m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin