• page_head_bg

Arch Banner Nangtung

Arch Banner Nangtung

Katerangan pondok:

Arch banner stand mangrupikeun solusi acara anu pikaresepeun pisan sareng portabel pikeun jero ruangan atanapi luar.Ieulengkungan acara portabeltiasa dianggo nyalira atanapi dua spanduk arch babarengan salaku kamar, sayogi dina tilu ukuran.Nepi ka 8 PCSbandéra pantais tiasa babagi basa sarua salaku pilihan.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Festival, Acara, Pameran, Kajadian, Promosi, Kawinan, Pesta, ritel sareng toko, Pasar, Pameran Otomatis jsb.


Rincian produk

Tag produk

The Arch stand bisa dipaké individual, dianggo salaku kalangkang keur promosi mobil atawa gerbang wilujeng sumping pikeun toko a
Ngagunakeun duaAcara Archesmeuntas babarengan, Aranjeunna baris dianggo salaku tenda dina acara outdoor, atawa nyieun wewengkon negosiasi bisnis dina acara dagang.

Tambahanbandéra pantaibisa ditunda dasar logam tina Arch stand, sangkan Gerbang Arch anjeun leuwih pikaresepeun tur nembongkeun informasi iklan leuwih ti titik view béda.

Ukuran tampilan badag dina percetakan sisi tunggal atawa ganda.Grafik lawon anu tiasa ditukeurkeun ngamungkinkeun anjeun nyegerkeun atanapi nyiptakeun pesen énggal kalayan gampang pikeun acara salajengna.

3 pilihan ukuran, rubak 3m, rubak 4m sareng rubak 5m.Bentuk luhur spanduk arch tiasa sempit sareng lega ku ngarobih bar dukungan luhur.

Karbon komposit pigura kutub, unggal bagian panjangna 1.15m sarta disambungkeun ku tali elastis nu bisa nyingkahan leungit tur nyieun leuwih gampang pikeun instalasi, beurat lampu ieu, pigura fléksibel bisa dirakit gampang dina menit tanpa parabot atawa ladders.

2 jenis dasar sadia, base logam Premium atawa base beton, gumantung kana anggaran anjeun sarta tempat aplikasi.kantong beurat cai bisa ditambahkeun kana pikeun stabilitas hadé.

Beurat dasar logam premium 13kg, iwal beaflag tambahan dipasang, kami gaduh titik jual langkung inovatif: roda dina hiji tungtung sareng liang cengkraman dina tungtung anu sanés;sadaya kutub / basa logam / kantong cai / banner dicitak bisa dipak babarengan dina kantong mawa nu hadir kalawan basa logam, ngan Pakem jeung kabayang di luar, gawéna kawas kasus jas, basajan tur gampang diangkut.

Catetan:Upami nganggo Arch banner Outdoor, disarankeun pikeun dianggo dina angin kirang ti tingkat 5

Kaunggulan

(1) Ukuran packing leutik tapi aréa tampilan badag, panjang angkutan 1.15m wungkul

(2) Kutub disambungkeun ku cords elastis, gampang keur ngumpul

(3) Gampang nyetél tur Taya parabot tambahan diperlukeun.

(4) basa béda jeung kantong cai nambahkeun-on sadia

(5) Bandéra tiasa ngabagi basa anu sami pikeun ngajantenkeun stan anjeun langkung pikaresepeun

(6) Hadir kalawan mawa kantong, base baja jeung roda, pikeun angkutan gampang jeung neundeun

RAINBOW-ARCH-1
prodcut-details

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
BOW-3 S 3,0 * 2,5m 1,2m
BOW-4 M 4,0 * 2,9m 1,2m
BOW-5 L 5,5 * 3,3m 1,2m

  • saméméhna:
  • Teras: