• page_head_bg

S Spanduk (Bulu)

S Spanduk (Bulu)

Katerangan pondok:

S spanduk, disebut ogespanduk bulu orbandera balayaratawabandéra sabeulah.Alat anu épéktip pisan pikeun narik perhatian di luar sareng di jero ruangan pikeun sagala bisnis, acara, atanapi acara dagang.jenis ieumintonkeun bendera iklantiasa dianggo deui sareng leres-leres ramah, anjeun tiasa nyetél dina sababaraha menit.Urangbandéra bulusadia dina opat wangun: Angled / Concave / Convex / lempeng.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta


Rincian produk

Tag produk

spanduk S, disebut oge spanduk bulu atawa bandéra balayar.Alat anu épéktip pisan pikeun narik perhatian di luar sareng di jero ruangan pikeun sagala bisnis, acara, atanapi acara dagang.Sareng tiasa dianggo deui sareng leres-leres ramah, anjeun tiasa nyetél dina sababaraha menit.

Kaunggulan

(1) Karbon komposit kutub nyadiakeun tingkat luhur kateguhan, kakuatan sarta kalenturan, teu gampang pikeun megatkeun malah dina toughest kaayaan.

(2) Pamasangan plug-in gampang dirakit & aman kana posisi

(3) hampang sareng dibabawa.

(4) ring Metal pikeun ngaronjatkeun maké hirup.

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa

(6) rentang lega tinaPamasanganPilihan sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda.

S-BANNER-2

Spésifikasi

Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bandéra Bagian kutub Perkiraan beurat kotor per set
S 2.4m 2,4m 2.0*0.65m 2 0,69 kg
S 3,45m 3,45m 3.0*0.7m 3 0,95 kg
S 4,7m 4,7m 3,8*0,8m 4 1,23 kg

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra,basa jeung asesoris.


  • saméméhna:
  • Teras: