• page_head_bg

Spanduk SF

Spanduk SF

Katerangan pondok:

spanduk SF,Sirip hiu banner nawarkeun gaya differentiated jeung bentuk bolder pikeun brand anjeun sakumaha eta blows dina angin kusabab bentuk bandéra husus na nu béda ti spanduk ngalayang jeung spanduk bulu.Cara anu saderhana pisan sareng mujarab pikeun ngamajukeun, mastikeun pesen anjeun langkung narik perhatian.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk sirip hiu lumayan pikaresepeun kusabab bentuk bandéra anu khusus anu béda sareng spanduk ngalayang sareng spanduk bulu.Cara anu saderhana pisan sareng mujarab pikeun ngamajukeun, mastikeun pesen anjeun langkung narik perhatian.

Kaunggulan

(1) Iwal tiBandéra Sirip Hiu, Kutub anu sami tiasa dianggo salaku bandéra Teardrop sarengspanduk jangjangoge, 3in1 desain, Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Gampang ngadalikeun saham anjeun, simpen biaya sareng rohangan saham anjeun

(3) Karbon komposittihang bandéranyadiakeun tingkat luhur kateguhan, kakuatan sarta kalenturan, teu gampang pikeun megatkeun malah dina toughest kaayaan.

(4) Pamasangan plug-in gampang dirakit & ngamankeun kana posisi

(5) Datang jeung mawa kantong, Lightweight jeung portabel

(6) rentang lega tinadasar-dasarsadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

SF-banner

Spésifikasi

Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bandéra Ukuran bungkusan
SF 2.4m 2,4m 2,0m * 0,59m 1,5m
SF 3,45m 3,45m 3,0m * 0,89m 1,4m
SF 4,7m 4,7m 4,0m * 1,18m 1,4m

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra, basa jeungasesoris


  • saméméhna:
  • Teras: