• page_head_bg

Banner Piala Nyeuseup Kuat

Banner Piala Nyeuseup Kuat

Katerangan pondok:

Banner cangkir nyeuseup anu kuat dirarancang pikeun aplikasi khusus anu peryogi kakuatan anu kuat pikeun tuangeun dina permukaan anu mulus sapertos kaca sareng jandéla mobil.Alat anu saé pikeun iklan luar.Dites dina laju nepi ka 120km/jam dina kandaraan anu gerak.


Rincian produk

Tag produk

Banner cangkir nyeuseup anu kuat dirarancang pikeun aplikasi khusus anu peryogi kakuatan anu kuat pikeun tuangeun dina permukaan anu mulus sapertos kaca sareng jandéla mobil.Alat anu saé pikeun iklan luar.Dites dina laju nepi ka 120km/jam dina kandaraan anu gerak.

Kaunggulan

(1) A Piala Nyeuseup profésional Offroad Bandéra Gunung, pilihan alus teuing pikeun balap mobil jeung iklan jarak jauh.

(2) pikeun jandéla hareup warung kalayan ukuran percetakan badag

STRONG-SUCTION-CUP-BANNER-1

Spésifikasi

Ukuran bandéra jangkungna tampilan
Disaluyukeun 160 cm

  • saméméhna:
  • Teras: