• page_head_bg

Spanduk cangkir nyeuseup

Spanduk cangkir nyeuseup

Katerangan pondok:

Bendera cangkir nyeuseup, wadah bandéra sareng cangkir nyeuseup tiasa digantelkeun kana permukaan lemes sapertos kaca / ubin / logam.3 bentuk anu béda (bandéra bulu / bandéra teardrop / bandéra sagi opat) sayogi.Desain pigura sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.Pivoting kutub ngamungkinkeun bandéra ngahurungkeun kalawan angin.Hiji alat tampilan promosi idéal pikeun Dealerships, Réstoran, Kajadian, mall balanja jeung leuwih!


Rincian produk

Tag produk

Bendera cangkir nyeuseup tiasa napel dina permukaan anu mulus sapertos kaca / ubin / logam.3 bentuk anu béda (bulu / teardrop / sagi opat) sayogi.Saé pikeun Dealerships, Réstoran, Acara, sareng seueur deui!Tur éta sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.

Kaunggulan

(1) Diprakarsai ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Konstruksi rotasi ensures kutub jeung bandéra 360 derajat rotasi.

(3) 2 bentuk dina sistem kutub 1 ngahémat biaya sareng rohangan anjeun.

(4) Angle adjustable sareng puteran lancar dina angin

(5) Bandéra henteu peryogi angin pikeun nunjukkeun pesen

SUCTION-CUP-BANNER-z

Spésifikasi

Wangun Bandéra Dimensi tampilan Ukuran Bandéra Tihang Beurat
Cimata 75 cm * 33 cm 59 cm * 24 cm 0,13 kg
Bulu 70 cm * 26 cm 58.5cm * 24.5cm 0,13 kg
Sagi opat 70 cm * 26 cm 52 cm * 24 cm 0,15 kg

 

Panggihan deui urangumbul mini runtuyanatawa liannanangtung bandéra, basa jeung asesoris


  • saméméhna:
  • Teras: