• page_head_bg

Ngayun Banner Stand

Ngayun Banner Stand

Katerangan pondok:

Swing banner stand mangrupikeun cara ékonomi pikeun nampilkeun logo sareng pesen anjeun.Kalayan aréa tampilan anu tiasa diprint anu ageung, anjeun pasti kedah nganggap éta salaku salah sahiji pilihan spanduk tampilan luar anjeun salajengna.Dilengkepan 2 lembar dasar piring tiasa ngajamin stabilitasna.Swing banner stand mangrupikeun cara ékonomi pikeun nampilkeun logo sareng pesen anjeun.Kalayan aréa tampilan anu tiasa diprint anu ageung, anjeun pasti kedah nganggap éta salaku salah sahiji pilihan spanduk tampilan luar anjeun salajengna.Dilengkepan 2 lembar dasar piring tiasa ngajamin stabilitasna.


Rincian produk

Tag produk

Swing banner stand mangrupikeun cara ékonomi pikeun nampilkeun logo sareng pesen anjeun.Kalayan aréa tampilan anu tiasa diprint anu ageung, anjeun pasti kedah nganggap éta salaku salah sahiji pilihan spanduk tampilan luar anjeun salajengna.Dilengkepan 2 lembar dasar piring tiasa ngajamin stabilitasna.

Kaunggulan

(1) Daérah anu tiasa dicitak langkung ageung pikeun pesen sareng logo anjeun

(2) Awét, kutub serat fléksibel ngamungkinkeun spanduk pikeun ngahalangan angin sareng tahan angin 60+mph

(3) Gampang nyetél sareng ngahapus

(4) Unggal set datangna kalawan spike panjang sarta ditambahkeun beurat lumaku (kantong cai, sandbag jsb).

swing-banner-sign

Spésifikasi

Panjang bungkusan Perkiraan GW Ukuran tampilan
Dina 1.1m 5 kg 1,5 x 1,2 m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin