• page_head_bg

T Banner

T Banner

Katerangan pondok:

T spanduk mangrupikeun salah sahiji spanduk bentuk unik, ogé katelah spanduk sirip hiu di sababaraha nagara.Aranjeunna gaduh ujung luhur melengkung sareng ampir ngagaduhan bentuk "teardrop".T banner mangrupakeun pilihan hébat mun anjeun peryogi hal sarupa jeung bandéra bulu dipikawanoh ogé atawaspanduk ngalayangpikeun branding indoor na outdoor kawas poé golf, acara branding mobil jsb.


Rincian produk

Tag produk

T spanduk mangrupa salah sahiji spanduk bentuk unik, ogé katelah spanduk sharkfin.Aranjeunna gaduh ujung luhur melengkung sareng ampir ngagaduhan bentuk "teardrop".Spanduk Sharkfin dirancang pikeun branding indoor na outdoor kawas poé golf, acara branding mobil jsb Kutub dijieunna tina bahan komposit karbon bisa ngajamin anjeun lila ngagunakeun waktos.

Kaunggulan

(1) gaya spanduk unik ngajadikeun eta refreshing

(2) Gampang nyetél sareng ngahapus

(3) Unggal set hadir kalawan mawa kantong.Portabel sareng hampang

(4) rentang lega tinadasar-dasarsadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

T-BANNER

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Ukuran bandéra Ukuran bungkusan
TB21 2.1m 1,9 * 0,95m 1,5m
TB32 3,2m 2.85*0.93m 1,4m
TB44 4,4m 3,9*0,94m 1,4m

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra, basa jeung asesoris


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin