• page_head_bg

Tabletop Beachflag

Tabletop Beachflag

Katerangan pondok:

The Mini Tabletop beachflag anu lightweight, kit hardware ngawengku dua bagian kutub serat sarta hiji basa logam dina kantong zippered leutik, gampang pikeun ngarambat kalawan, 3 wangun populér sadia (bendera bulu / teardrop bandéra / bandéra sagi opat).

 

Teardrop table flag atanapi Feather table flag mangrupikeun iklan sareng hiasan anu pikaresepeun dina meja resepsi dagang, méja konperénsi, countertop, méja presentasi.


Rincian produk

Tag produk

The Mini Tabletop beachflag anu lightweight, gampang pikeun ngarambat kalawan, 3 wangun béda (bulu / teardrop / sagi opat) sadia.Sampurna pikeun iklan countertop atanapi tabletop di kamar konperénsi atanapi dina acara dagang.

Kaunggulan

(1) 1 set kutub tiasa gaduh bentuk teardrop sareng bentuk bulu.

(2) Kutub hadir sareng kantong oxford kompartemen anu misah anu ngajagi sadayana set tina awal

(3) base aluminium kalawan pérak caang pikeun nambahkeun pangaruh iklan.

(4) Gampang dianggo sareng ngan ukur nyandak sababaraha detik pikeun ngahiji.

(5) Bandéra henteu peryogi angin pikeun nunjukkeun pesen

TABLE-BANNER-z

Spésifikasi

Wangun Bandéra Dimensi tampilan Ukuran Bandéra Tihang Beurat
Cimata 40cm / 60cm 29cm * 9.5cm / 40cm * 14cm 0,11 kg
Bulu 53 cm * 17 cm 43 cm * 16 cm 0,11 kg
Sagi opat 40 cm 30 cm * 16 cm 0,13 kg

  • saméméhna:
  • Teras: