• page_head_bg

Spanduk Kepala Tenda

Spanduk Kepala Tenda

Katerangan pondok:

Spanduk sirah tenda, atanapi nelepon spanduk Marquee, sistem Banner Billboard Tenda anu dirarancang khusus pikeun dipasang kana tenda Kalayan rohangan tambahan pikeun manjangkeun pesen anjeun sareng ngajantenkeun anjeun gampang nangtung dina acara jalanan atanapi acara dagang.Anjeun stan bisa ditempo ti kajauhan jeung brings Anjeun loba perhatian.

spanduk marquee acara Sampurna pikeun fairs, festival, nempokeun dagang, acara olahraga sarta acara lianna


Rincian produk

Tag produk

Spanduk sirah tenda, atanapi nelepon spanduk Marquee, sistem Banner Billboard Tenda anu dirarancang khusus pikeun dipasang kana tenda Kalayan rohangan tambahan pikeun manjangkeun pesen anjeun sareng ngajantenkeun anjeun gampang nangtung dina acara jalanan atanapi acara dagang.Anjeun stan bisa ditempo ti kajauhan jeung brings Anjeun loba perhatian.

Kaunggulan

(1) Lightweight, kutub komposit karbon awét

(2) Sistim clamp gampang-to-pamakéan napel pigura tenda, euweuh parabot diperlukeun

(3) Hadir kalawan mawa kantong pikeun gampang transportasi jeung neundeun

TENT-HEAD-BANNER-1

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran spanduk Ukuran bungkusan
MB14-181 3x1,5m 3x1,5m 1,5m
Mx30-842 3x1,5m 3x0,75m 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin