• page_head_bg

Banner Tornado

Banner Tornado

Katerangan pondok:

Banner puting beliung dingaranan bentukna, spanduk tampilan silinder 3D.Beda sareng spanduk Burgundy atanapi spanduk lantera, spanduk puting beliung mangrupikeun grafik anu teu diganggu.Bisa muter dina angin.Pamakéan indoor atanapi outdoor sapertos pameran, pameran dagang, mall balanja jsb.


Rincian produk

Tag produk

Banner puting beliung dingaranan bentukna, spanduk tampilan silinder 3D.Beda sareng spanduk Burgundy atanapi spanduk lantera, spanduk puting beliung mangrupikeun grafik anu teu diganggu.Bisa muter dina angin.Pamakéan indoor atanapi outdoor sapertos pameran, pameran dagang, mall balanja jsb.

Kaunggulan

(1) Beurat hampang sareng konstruksi anu tiasa dilipat, gampang dipasang sareng diturunkeun

(2) Wewengkon anu langkung ageung pikeun nyebarkeun pesen anjeun bahkan ti kajauhan.

(3) Grafik bisa gampang dirobah

(4) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lampu jeung portabel.

TORNADO-BANNER-1

Spésifikasi

Kode barang Pintonan Jangkungna Ukuran Banner Panjang bungkusan Perkiraan GW
TDS9060R-2 2,2m 1,4m * ø1mø0,5m 1,5m 1,9 kg

  • saméméhna:
  • Teras: