• page_head_bg

U Banner

U Banner

Katerangan pondok:

U spanduk mangrupikeun bentuk anu unik kalayan aréa tampilan anu ageung.Anjeun tiasa gaduh sisi tunggal atanapi ganda dicitak pikeun nembongkeun pesen anjeun.Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyebarkeun pesen atanapi logo anjeun.


Rincian produk

Tag produk

U spanduk mangrupikeun bentuk anu unik kalayan aréa tampilan anu ageung.Anjeun tiasa gaduh sisi tunggal atanapi ganda dicitak pikeun nembongkeun pesen anjeun.Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyebarkeun pesen atanapi logo anjeun.

Kaunggulan

(1) gaya spanduk unik ngajadikeun eta refreshing

(2) Gampang nyetél sareng ngahapus

(3) Unggal set hadir kalawan mawa kantong.Portabel sareng hampang

(4) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

U-BANNER

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Ukuran bandéra Ukuran bungkusan
U185 1,85m 1,5 * 0,65m 1.5
U285 2,85m 2,5 * 0,7m 1.4
U425 4,25m 3,3*0,7m 1.4

  • saméméhna:
  • Teras: