• page_head_bg

Spanduk W

Spanduk W

Katerangan pondok:

Spanduk W dingaranan bentuk gelombang anu éndah.Ngalipet saeutik dina kutub ensures yén bandéra gelombang salawasna dina tampilan tur gede pikeun pamasaran promosi.bentuk banner bisa dirobah jadiBandéra ngagelebugs.Tiang anu didamel tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Sadia dina 2 ukuran.

Aplikasi: promosi bisnis atanapi hiasan dina acara outdoor, acara atanapi festival


Rincian produk

Tag produk

Spanduk W dingaranan bentuk gelombang anu éndah.Ngalipet saeutik dina kutub ensures yén bandéra salawasna dina tampilan tur gede pikeun pamasaran promosi.Tiang anu didamel tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Sadia dina 2 ukuran.

Kaunggulan

(1) gaya spanduk unik

(2) Gampang nyetél sareng ngahapus

(3) Unggal set hadir kalawan kantong mawa.Portabel sareng genah.

(4) rentang lega tinadasar bandérasadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

W-BANNER

Spésifikasi

jangkungna tampilan Ukuran spanduk Ukuran bungkusan
5m 4mx0,75 1.1m
6m 5mx0,75 1.1m

 

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra,dasar-dasarjeungasesoris


  • saméméhna:
  • Teras: