• page_head_bg

Tembok Gunung

Tembok Gunung

Katerangan pondok:

Bendera témbok dipasang (25 derajat atanapi 0 derajat) atanapi lantai dipasang (90 derajat)

Pasang tiang bendera anjeun kana témbok atanapi permukaan anu aman.

Spindle bantalan bola, ngamungkinkeun bandéra anjeun muterkeun mulus pikeun pisibilitas tambahan.

ukuran:10cm * 10cm

beurat:0,8 kg

Bahan:Beusi dilapis bubuk warna hideung

Kode barang:DF-1 (90 derajat) / DF-2 (0 derajat) DF-3 (25 derajat)

Tembok Gunung Bandéra Base salaku wadah kutub bandéra inovatif, cocog pikeun toko ritel, kavling mobil jsb, ogé pikeun Poé Nasional decor bendera, hajatan decor bendera.


Rincian produk

Tag produk

Tembok Gunung

Dasar témbok témbok tiasa dianggo sareng pelat dasar, dasar beton, atanapi dina sababaraha permukaan témbok.Bandéra tiasa muter lancar sareng sistem rotasi.sudut béda (0 °, 25 °, 90 °) kalawan screws pilihan.

ukuran:10cm * 10cm

beurat:0,8 kg

Bahan:Beusi dilapis bubuk warna hideung

Kode barang:DF-1 (90 derajat) / DF-2 (0 derajat) DF-3 (25 derajat)

WALL-MOUNTS-90°

DF-1 (90 derajat)

WALL-MOUNTS-0°

DF-2(0 derajat)

WALL-MOUNTS-25°

DF-3 (25 derajat)


  • saméméhna:
  • Teras: