HOT-SALE PRODUK

Kualitas emas, waktos kalungguhan pondok, harga wajar

  • 4 in 1 System

    Sistem 4 dina 1

    Unggal sét sistem kutub 4in1 hadir sareng kutub tip anu fleksibel sareng kutub panangan.Ujung fléksibel nyaéta pikeun spanduk bulu, spanduk tetes mata sareng spanduk hiu anu ngabagi kutub anu sami. bandéra, anjeun teu perlu stock pikeun tiap jenis tihang spanduk, hartina ngahemat investasi anjeun sarta spasi stock.Tiang bendera pantai ieu mangrupikeun salah sahiji desain poplar kami.Tiang bendera nyaeta...

  • Backpack flag & sign

    Ransel bandéra & tanda

    Béda ti ransel klasik urang SFH, urang mindahkeun gunung bandéra tina Ransel bandéra & asup ka jero kompartemen zippered sarta ninggalkeun panel tukang datar. jas 5 wangun populér (bulu, teardrop sarta sagi opat, Arch, ngawelah) A permukaan badag dina tonggong, ngidinan Anjeun pikeun nempelkeun poster dina, jadi duanana bendera jeung poster badag bakal panon-catching, mantuan Anjeun pikeun neuleuman leuwih pot. ...

  • Bike Flag Bracket

    Sapédah Bandéra bracket

    Jinis has sareng tradisional pikeun bandéra sapédah ngajantenkeun sapédah anjeun katingali pisan ku batur ku cara masang tihang bandéra pecut anu fleksibel dina sapédah.Bracket bandéra sapédah kami henteu ngan ukur dianggo pikeun umbul kaamanan sapédah, tapi ogé pikeun tampilan pariwara teardrop atanapi bandéra bulu anu ngamungkinkeun langkung seueur rohangan pikeun anjeun ngarancang sareng nyitak pesen pikeun promosi.Spanduk bendera iklan sapédah gampang dipasang sareng dicabut tina sapédah anjeun tanpa aya alat.

  • Pin-point Banner

    Pin-titik Banner

    Pigura spanduk titik pin kalebet kutub komposit karbon, konektor logam bentuk Y sareng kantong oxford.Kutub komposit karbon langkung fleksibel sareng tangguh pikeun ngajamin bentukna stabil sareng henteu gampang pegat.Konektor bentuk Y tiasa dipasang dina dasar stand kami.Pinpoint banner bakal muterkeun dina bearing spigot sarta nyieun 360 ° view dina angin.Kantong kantong Oxford tangguh sareng cocog pikeun acara anu béda.Spanduk Pin Point ngagaduhan daérah grafis anu ageung pikeun percetakan sisi tunggal atanapi ganda....

  • Leaf Banner

    Banner Daun

    Desain Banner Daun A / B / C, konstruksi sarua tapi panjang kutub béda.Hardware diwangun ku dua sét kutub sareng hiji bracket logam bentuk Y Desain D mangrupikeun spanduk 3D sareng nganut struktur pigura payung tilepan anu ngagampangkeun nyetél atanapi ngabongkar spanduk Daun tiasa dirotasi dina angin, anu narik perhatian sareng nampilkeun pesen anjeun ka nu ngaliwat.Tiang spanduk didamel tina bahan komposit karbon anu tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami sanajan dina kaayaan angin Desain D, nguntungkeun tina ...

  • Arch Banner Stand

    Arch Banner Nangtung

    The Arch stand bisa dipaké individual, dianggo salaku kalangkang keur promosi mobil atawa Gerbang wilujeng sumping pikeun toko a Ngagunakeun dua Arches Acara cross babarengan, Aranjeunna baris dianggo salaku tenda dina acara outdoor, atawa nyieun wewengkon negosiasi bisnis di dagang a. pintonan.Bandéra pantai tambahan tiasa dipasang dina dasar logam tina Arch stand, ngajantenkeun gerbang Arch anjeun langkung pikaresepeun sareng nunjukkeun langkung seueur inpormasi iklan tina sudut pandang anu béda.Ukuran tampilan badag dina percetakan sisi tunggal atawa ganda.Bisa ditukeurkeun...

  • Suction Cup Banner

    Spanduk cangkir nyeuseup

    Bendera cangkir nyeuseup tiasa napel dina permukaan anu mulus sapertos kaca / ubin / logam.3 bentuk anu béda (bulu / teardrop / sagi opat) sayogi.Saé pikeun Dealerships, Réstoran, Acara, sareng seueur deui!Tur éta sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.Kaunggulan (1) Diprakarsai ku WZRODS sakuliah dunya (2) Konstruksi rotasi ensures kutub jeung bandéra 360 rotasi gelar.(3) 2 bentuk dina sistem kutub 1 ngahémat biaya sareng rohangan anjeun.(4) Sudut adjustable sarta puteran mulus dina angin (5) Bandéra kudu ...

  • Foldable Horizontal Square

    Foldable Horizontal Square

    Kuadrat horizontal foldable, disebut oge rectangle pop kaluar Spanduk pigura sampurna pikeun on sawah sareng mareuman.Portabel, hampang sareng serbaguna, Papan Lapangan kami ngamungkinkeun set-up anu gampang.Desain anu tiasa dilipat ngajantenkeun produk ieu pilihan anu saé pikeun kampanye perusahaan anjeun salajengna, nunjukkeun sponsor dina turnamen atanapi ngawakilan tim anjeun.Ieu gampang spring up tina posisi narilep sarta nyokot-handap nyaéta hitungan detik.Sideline A pigura mangrupakeun tanda hébat sarta tampilan iklan pikeun sp...

  • Who We Are

    Saha Urang

    Weihai Wisezone mangrupikeun perusahaan munggaran di Cina anu ngagunakeun bahan komposit karbon pikeun ngadamel kutub spanduk ngalayang saprak 2005.

  • Share

    Bagikeun

    Ngarasakeun kasuksésan sareng kamekaran sareng klien, karyawan sareng supplier.

  • Pioneer

    Panaratas

    Janten pamimpin dina industri kutub spanduk ku ngamekarkeun produk inovatif.

  • Value

    Nilai

    Pikeun nyiptakeun nilai produk pikeun klien sareng ngabantosan karyawan ngahontal harga diri.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Dimana wzrods nangtung, dimana endah kajadian!

Gudang Luar Negeri urang

Luar Negeri Gudang Koléksi