• page_head_bg

Beurat tambihan

  • Water Tank

    Tangki Cai

    UrangDasar cai dijieun, nu dijieunna tina HDPE, diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya saprak 2011, 4size na 2 runtuyan sadia nepi ka ayeuna.Titik jual inovatif kami:

    1. stackable, dua atawa tilu basa bisa tumpuk dina luhureun silih pikeun beurat tambahan

    2. Bisa dipaké nyalira kalayan spigot salakubase stand bandéra

    3. Salaku beurat tambahan dina urangcross baseatawa base plate

    4. Led uplighters lumaku pikeun sababaraha ukuran (13L / 20L)

    Ieu mangrupikeun pang populerna kamidasar bandéra bulupikeun dina grounds teuas

  • Water Bag

    Kantong cai

    Kantong Beurat Bandéra, Kantong Beurat Cai, salah sahiji jinis Kantong Beurat anu tiasa dilipat anu tiasa dieusi Cai, salaku beurat tambahan pikeun bandéra pantai anjeun Banner Nangtung pikeun stabilitas tambahan nalika nganggo Lantai / Ground Stand, sareng gampang dipak kana kantong mawa kalayan nangtung.

    Tilu wangun: buleud / pasagi / tube sadia, dijieunna tina anggaran PVC atawa nilon kualitas

  • Concrete base

    Dasar beton

    Dasar beton, cangkang HDPE Molded sareng beton di jero, dimaksudkeun pikeun pangkalan bandéra urang, beuratna 10kg sareng 29kg, salah sahiji anu paling berharga pikeun artos.pilihan dasar.Dua titik Inovasi: 1. Desain Stackable 2. Bisa dipaké nyalira kalayan spigot atanapi salaku beurat tambahan dina plat base logam atawa base cross dibereskeun, desain aslina urang tina wzrods ti 2014.