• page_head_bg

Banner Toblerone

Banner Toblerone

Katerangan pondok:

Banner Toblerone dingaranan coklat sabab ngagaduhan bentuk anu sami.Kalayan gabungan 3 spanduk nangtung, anjeun tiasa gaduh daérah anu tiasa dicitak anu langkung ageung.Éta ogé tiasa dianggo salaku spanduk horisontal.Anjeun tiasa dianggo dina kasempetan anu béda upami diperyogikeun, anu tiasa ngahémat biaya sareng waktos anjeun.Duanana bentuk gampang pikeun ngarobah grafik.


Rincian produk

Tag produk

Banner Toblerone dingaranan coklat sabab ngagaduhan bentuk anu sami.Kalayan gabungan 3 spanduk nangtung, anjeun tiasa gaduh daérah anu tiasa dicitak anu langkung ageung.Éta ogé tiasa dianggo salaku spanduk horisontal.Anjeun tiasa dianggo dina kasempetan anu béda upami diperyogikeun, anu tiasa ngahémat biaya sareng waktos anjeun.Duanana bentuk gampang pikeun ngarobah grafik.

Kaunggulan

(1) Gampang nyetél sareng ngahapus

(2) 3 sisi tiasa dicitak, daérah anu langkung ageung pikeun nyebarkeun pesen anjeun

(3) Salaku banner nangtung atawa horizontal sakumaha aplikasi Anjeun

(4) Grafik tiasa gampang dirobih - simpen biaya anjeun upami pesenna robih

(5) Muter lancar dina angin ngahiliwir

(6) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lightweight tur portabel.

TOBLERONE-TOWER-1

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran Banner Panjang bungkusan Perkiraan GW
LTSJ-73024 1.92*0.72m 1.58*.072m 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras: