• page_head_bg

Ransel DELUXE-SFH

Ransel DELUXE-SFH

Katerangan pondok:

Bandéra ransel klasik sareng patén kami (bandéra leumpang or spanduk mochila), naon anjeun meunang mangrupakeun kombinasi fléksibel tina lima pilihan bandéra dina hiji sistem, ransel sarua jeung flagpole sarua bisa nyaluyukeun jeung 5 wangun populér (bulu, teardrop na sagi opat, Arch, ngawelah) dina pasaran.

Ngaleutikan inventaris sareng rohangan saham anjeun, tapi langkung seueur pilihan pikeun pangguna akhir.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Konser jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ransel banner SFH migunakeun ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain channel aliran hawa, Straps adjustable, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman;gaduh saku samping jeung kompartemen zippered mantuan Anjeun inuman atawa toko flyers pamasaran, ninggalkeun wearer kalawan leungeun bébas.

Knapsack promosi ieu kalebet kantong pikeun neundeun tihang bandéra sareng bandéra

Bandéra téh gampang pikeun nyetél, Sambungkeun opat potongan flagpole babarengan ti thinnest kana thickest, mangka anjeun bakal meunang tihang bandéra nu cocog pikeun bulu bandéra (S) / teardrop bandéra (F) / Arch bandéra (C) / ngawelah bandéra ( U).Candak sapotong thinnest terus selapkeun liang luhur bagian hareup, pulas tutup screw jeung nepi ka dikonci aman, nyaeta pikeun bandéra rectangle.

Kaunggulan

(1) produk Patén, inovasi bendera ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Kombinasi fléksibel tina lima pilihan bandéra dina hiji sistem, gampang pikeun mindahkeun jeung ngadalikeun stock anjeun pikeun minuhan urutan urgent klien ', ngaleutikan inventory anjeun sarta spasi stock.

(3) panel deui 3D-busa beurat lampu dijieun kalawan cushion sarta ngidinan desain saluran aliran hawa, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman

(4) A kompartemen zippered na kantong séjén nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.

(5) Buckles dina sabuk nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(6) Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

(7) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

BACKPACK-F
BACKPACK-S
BACKPACK-H

Spésifikasi

Kode barang wangun Ukuran spanduk GW (hardware wungkul)
Ransel F Cimata 103 x 52 cm 1,2 kg
Ransel S Bulu 122 x 51 cm
Ransel H Sagi opat 110 x 40 cm
Ransel C Arch 152 x 51 cm
Ransel U Ngawelah 105 x 50 cm

  • saméméhna:
  • Teras: