• page_head_bg

Ransel DELUXE - W

Ransel DELUXE - W

Katerangan pondok:

Leumpang ransel jeung W-bentuk grafik custom dicitak pikeun pamasaran jeung iklan, ogé katelah leumpang ransel Wing, kalawan fitur sapertos gampang pikeun nyetél, aréa pesen badag, bentukna Wing pikaresepeun jsb.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Tahap, Conce.


Rincian produk

Tag produk

Paké ransel DELUXE sarua.beurat lampu dijieun panel 3D-busa deui kalawan cushion jeung desain saluran aliran hawa, Straps adjustable, ieu mastikeun wearer nu nyaman;gaduh saku samping jeung kompartemen zippered mantuan Anjeun inuman atawa toko flyers pamasaran, ninggalkeun wearer kalawan leungeun bébas.

Knapsack promosi ieu kalebet kantong pikeun neundeun tihang bandéra sareng bandéra

Ransel iklan W-bentuk leumpang ieu kalayan spanduk promosi portabel anu saé nawiskeun kasempetan branding anu unik, dinamis sareng dampak dina acara éta.

Kaunggulan

produk Patén, inovasi bandéra ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

Panel tonggong 3D-foam ringan anu didamel ku bantal sareng ngamungkinkeun desain saluran aliran hawa, nyayogikeun pangalaman anu nyaman.

Kompartemen seleting sareng kantong sanésna nyayogikeun rohangan tambahan pikeun ngosongkeun panangan anjeun.

Sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

Bahan Oxford ngajadikeun ransel langkung tangguh sareng awét kanggo dianggo lami.

Kutub dina serat komposit karbon, kakuatan luhur sarta tougher ti bahan aluminium atawa plastik

BACKPACK-W

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
Ransel W 90,5 * 63cm * 2PC 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: