• page_head_bg

Sapédah Bandéra bracket

Sapédah Bandéra bracket

Katerangan pondok:

UrangBracket bandéra sapédahnyaeta basajan tur gampang a install dina sapédah Anjeun, ku cara ngarobah umbul béda jantenbandéra kaamanan sapédah or spanduk bendera iklan sapédah, pungkur ieu dipasangspanduk bandéra sapédahnyaeta cara hébat sarta ongkos éféktif pikeun Ngaiklan Anjeun bisnis di mana sapédah a.Sapédah Banner Bandéraaya iklan dina gerak!

Aplikasi:Réstoran Takeaway, Perbaikan Telepon, Warung Kopi, Acara Promosi, Pameran jsb.


Rincian produk

Tag produk

Jinis has sareng tradisional pikeun bandéra sapédah ngajantenkeun sapédah anjeun katingali pisan ku batur ku cara masang tihang bandéra pecut anu fleksibel dina sapédah.

Bracket bandéra sapédah kami henteu ngan ukur dianggo pikeun umbul kaamanan sapédah, tapi ogé pikeun tampilan pariwara teardrop atanapi bandéra bulu anu ngamungkinkeun langkung seueur rohangan pikeun anjeun ngarancang sareng nyitak pesen pikeun promosi.

Spanduk bendera iklan sapédah gampang dipasang sareng dicabut tina sapédah anjeun tanpa aya alat

Bracket bandéra sapédah didamel tina aluminium dilapis bubuk, panjangna pinuh 60cm pikeun mastikeun bandéra jauh tina tonggong anjeun.

Tiang bendera sapédah kami tiasa ngadukung 2 bentuk bandéra, bulu sareng tetesan cai dina sistem anu sami, anu tiasa ngahémat biaya anjeun sareng ngagentos kana pamundut klien.Jangkungna tampilan nyaéta 2m.Bandéra tiasa dicitak khusus.

Kauntungannana

(1) Gancang sareng gampang dipasang sareng ngabongkar, pas korsi pos DIA.ti 26-30mm

(2) Kasalametan lampu reflective dina tungtung tube bracket

(3) Iklan dinamis sareng visual kalayan investasi leutik.

(4) Bahan sareng prosés anu ramah lingkungan tanpa polusi.

BIKE-FLAG-BRACKET

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Beurat
DB-1 60 cm 0,6 kg

  • saméméhna:
  • Teras: