• page_head_bg

Banner munara

Banner munara

Katerangan pondok:

Spanduk menara mangrupikeun bentuk piramida terbalik sareng 3 sisi tampilan.Bentuk jangkung tur unik pasti bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar tina acara atawa acara.3 desain anu béda atanapi sadayana sami tiasa gumantung kana kabutuhan anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk menara mangrupikeun bentuk piramida terbalik sareng 3 sisi tampilan.Bentuk jangkung tur unik pasti bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar tina acara atawa acara.3 desain anu béda atanapi sadayana sami tiasa gumantung kana kabutuhan anjeun.

Kaunggulan

(1) Tilepan pigura payung matak ngamudahkeun pikeun nyetél tur nyandak handap.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Kutub komposit karbon ringan sareng super kuat

(3) Wewengkon anu langkung ageung pikeun nyebarkeun pesen anjeun bahkan ti kajauhan.

(4) Muter lancar dina angin

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lampu jeung portabel

(6) Grafik bisa gampang dirobah

TOWER-BANNER

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Banner Pintonan Jangkungna Panjang bungkusan Perkiraan GW
TBG9015 1,5m * 0,9m * 3 PCS 2m 1,2m 1,9 kg
TBG9024 2,5m * 0,9m * 3 PCS 3m 1,5m 2,4 kg

  • saméméhna:
  • Teras: