• page_head_bg

Tembok dipasang Tiang Bandéra

Tembok dipasang Tiang Bandéra

Katerangan pondok:

Tembok dipasang flagpoles, bubuk bodas coated aluminium flagpole kalawan Unik desain anti furling pikeun nyegah wrapping bandéra sabudeureun flagpole nu, gampang dipasang, ukuran baku 2m, témbok bracket dina tilu sudut (0 gelar / 35 gelar 90 derajat)

Tembok dipasang bendera Kutub kami bisa dipasang dina tembok, yard, roofs sarta nembongkeun bandéra Anjeun proudly, sampurna pikeun Imah anjeun, Taman atawa Kantor, hajatan indoor na outdoor atawa bisnis.


Rincian produk

Tag produk

Tiang bendera anu dipasang dina témbok tiasa dipasang dina témbok atanapi hateup sareng nampilkeun bandéra anjeun kalayan bangga, sampurna pikeun bumi atanapi usaha.

Kaunggulan

(1) Desain anti furling unik pikeun nyegah bandéra wrapping sabudeureun flagpole nu

(2) Bubuk coated aluminium tihang

(3) Tembok dipasang bracket sadia dina sudut 0 °, 35 °, 90 °.

wall-mounted-flagpoles-1

Spésifikasi

beurat témbok Gunung beurat kutub Panjangna tihang
0,5 kg 1 kg 2m

  • saméméhna:
  • Teras: