• page_head_bg

Bungee hook

Bungee hook

Katerangan pondok:

Bungee dasi jeung hook plastik, idéal pikeun ngalereskeun spanduk aman.

Cara anu saderhana sareng gampang pikeun masang spanduk anjeun.Bisa dipaké dina Anggar, railings na Parancah.

4mm ari kualitas sarta panjangna 13/17/20cm atawa sakumaha pamundut anjeun


Rincian produk

Tag produk

Bungee cord loop kalawan hook plastik, idéal pikeun ngalereskeun spanduk aman.

Cara anu saderhana sareng gampang pikeun masang spanduk anjeun.Bisa dipaké dina Anggar, railings na Parancah.

4mm ari kualitas sarta panjangna 13/17/20cm atawa sakumaha pamundut anjeun

 

Panggihan deui urangasesoris bandéra

bungee-ties-with-hook

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin