• page_head_bg

Ransel méwah

  • Deluxe Backpack X-shape Banner

    DELUXE Ransel X-bentuk Banner

    Bandéra Ransel Berbentuk X, ogé katelahMochila spanduk X spanduk or Spanduk ransel billboard manusa, mangrupikeun alat pariwara anu dampak luhur, mobile sareng hampang pikeun sagala jinis usaha.Salah sahiji desain spanduk ransel anu pang populerna

  • Backpack flag & sign

    Ransel bandéra & tanda

    Bandéra & tanda Ransel inovatif kami, desain inovatif pikeun ngagabungkeun bandéra sareng poster babarengan, anjeun tiasa ngagantelkeun bandéra dina tonggong sareng nempelkeun poster dina permukaan datar panel tukang, éta hartosna dua kali perhatian kana pesen anjeun tibatan biasa.bandéra jalan.Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamajukeun merek anjeun atanapi produk anjeun dina perjalanan pikeun acara atanapi aktivasina merek.

  • Deluxe Walking M-shape Backpack Advertising

    DELUXE Leumpang M-bentuk ransel Iklan

    Leumpang ransel jeung M-bentuk grafik custom dicitak pikeun pamasaran jeung iklan, ogé katelah leumpang ransel kukupu, salah sahiji desain nu pang populerna di urang.spanduk ranselkalawan fitur sapertos gampang pikeun nyetél, aréa pesen badag, bentukna kukupu pikaresepeun jsb.

  • Backpack Deluxe – W

    Ransel DELUXE - W

    Leumpang ransel jeung W-bentuk grafik custom dicitak pikeun pamasaran jeung iklan, ogé katelah leumpang ransel Wing, kalawan fitur sapertos gampang pikeun nyetél, aréa pesen badag, bentukna Wing pikaresepeun jsb.

  • Backpack Deluxe – Umbrella

    Ransel DELUXE - Payung

    Spanduk ransel munggaran di dunya kalayan payung anu tiasa dilipat pikeun iklan leumpang

    Ransel nahan payung pikeun anjeun, Éta ngabebaskeun leungeun anjeun pikeun ngalakukeun kagiatan bari ngajaga anjeun ditangtayungan tina sinar UV, Panas, sareng Hujan iraha waé.Panutup payung tiasa ditukeurkeun sareng tiasa disaluyukeun sareng percetakan grafik.payung téh gampang pikeun muka tur melu, dipak kana kantong mawa lamun teu dipaké;ogé tiasa ditampilkeun dina taneuh salaku spanduk X pikeun nunjukkeun pesen anjeun.Payung ransel mangrupikeun idéal upami anjeun peryogi iklan mobile luar dina acara usum panas.

  • Backpack Deluxe – Two – Face

    Ransel DELUXE - Dua - Beungeut

    Ngaronjatkeun sareng ngalegaan séri umbul ransel urang, dibandingkeun sareng umbul Rectangle ransel, spanduk ganda ngamungkinkeun pangaruh visual maksimal sareng daérah merek anu langkung ageung.
    Kutub panangan luhur tiasa disaluyukeun pikeun tampilan dina 45 derajat pikeun multi-view atanapi 180 derajat salaku hiji spanduk ageung.

    Bandéra ransel kami mangrupikeun alat anu hampang, hargana efektif pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun merek atanapi jasa anjeun nalika pindah dina acara indoor atanapi outdoor.

  • Backpack Deluxe-SFH

    Ransel DELUXE-SFH

    Bandéra ransel klasik sareng patén kami (bandéra leumpang or spanduk mochila), naon anjeun meunang mangrupakeun kombinasi fléksibel tina lima pilihan bandéra dina hiji sistem, ransel sarua jeung flagpole sarua bisa nyaluyukeun jeung 5 wangun populér (bulu, teardrop na sagi opat, Arch, ngawelah) dina pasaran.

    Ngaleutikan inventaris sareng rohangan saham anjeun, tapi langkung seueur pilihan pikeun pangguna akhir.

  • Backpack Deluxe – O

    Ransel DELUXE - O

    O-Shape Wearable Advertising Backpacks anu ngamungkinkeun rohangan anu ageung pikeun anjeun ngarancang sareng nyitak pesen mangrupikeun alat anu hampang, biaya anu efektif pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun merek, produk atanapi jasa anjeun nalika nuju ngalih dina acara indoor atanapi outdoor sareng dina riungan anu langkung ageung.

  • Backpack Deluxe – Ball

    Ransel DELUXE - Bal

    Bola ransel sareng struktur lipatan lantera, gampang disetél, dibungkus dina ukuran alit, hampang sareng dibabawa, mangrupikeun alat pariwara jalan anu unik sareng efektif pikeun nunjukkeun logo perusahaan atanapi pesen promosi panganyarna anjeun nalika pindah, idéal pikeun acara, promosi. jeung paméran.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2