• page_head_bg

Dasar / beurat / bracket

  • Base For Lawn Or Sand

    Dasar Pikeun padang rumput hejo Atawa Keusik

    Patok taneuh bandéra sareng sekrup taneuh ngadukung bandéra acara anjeun dina taneuh anu lemes, luar, sapertos jukut, kokotor sareng keusik.

    DELUXE / nilai / dasar tilu versi pikeun nyumponan anggaran anjeun.

    Rotor atanapi Axle pikeun Entri Kutub 14.8mm standar kami, Ukuran Sesuaikeun sayogi

  • Base For Hard Ground

    Base Pikeun Hard Taneuh

    Maneuh cross base (X base), Ékonomi cross base, tripod base, Cross base, lancah base, Metal base plate (baja plat pasagi), Car Wheel Base jsb sadia pikeun taneuh harder, kayaning trotoar jeung aspal ker atawa teuas indoor lanté.

     

  • Water Tank

    Tangki Cai

    UrangDasar cai dijieun, nu dijieunna tina HDPE, diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya saprak 2011, 4size na 2 runtuyan sadia nepi ka ayeuna.Titik jual inovatif kami:

    1. stackable, dua atawa tilu basa bisa tumpuk dina luhureun silih pikeun beurat tambahan

    2. Bisa dipaké nyalira kalayan spigot salakubase stand bandéra

    3. Salaku beurat tambahan dina urangcross baseatawa base plate

    4. Led uplighters lumaku pikeun sababaraha ukuran (13L / 20L)

    Ieu mangrupikeun pang populerna kamidasar bandéra bulupikeun dina grounds teuas

  • Fence flag bracket

    Pager bandéra bracket

    Bracket bandéra desain anu unik pikeun masang windbanner anjeun dina pager & railings, témbok mana waé atanapi permukaan nangtung.

    Cocog jeung sakabéh urangtihang bandérasarta Ngidinan bandéra Anjeun ngahurungkeun angin.

     

  • Tent Bracket

    Tenda bracket

    Marquee Banner Clamp, Bandéra / Banner Pole Bracket pikeun Pop up Canopy Tent Leg, Diprakarsai ku WZRODS di sakuliah dunya saprak 2017.
    Gunung kana suku tenda pikeun nyekeltihang bandéra, ngidinan Anjeun pikeun gampang nembongkeunbandéra buluor spanduk cimatadina stan Anjeun.méré éta spasi branding tambahan dina acara dagang, pasar, atawa acara olahraga showcase sangkan anjeun nangtung kaluar

  • Water Bag

    Kantong cai

    Kantong Beurat Bandéra, Kantong Beurat Cai, salah sahiji jinis Kantong Beurat anu tiasa dilipat anu tiasa dieusi Cai, salaku beurat tambahan pikeun bandéra pantai anjeun Banner Nangtung pikeun stabilitas tambahan nalika nganggo Lantai / Ground Stand, sareng gampang dipak kana kantong mawa kalayan nangtung.

    Tilu wangun: buleud / pasagi / tube sadia, dijieunna tina anggaran PVC atawa nilon kualitas

  • Concrete base

    Dasar beton

    Dasar beton, cangkang HDPE Molded sareng beton di jero, dimaksudkeun pikeun pangkalan bandéra urang, beuratna 10kg sareng 29kg, salah sahiji anu paling berharga pikeun artos.pilihan dasar.Dua titik Inovasi: 1. Desain Stackable 2. Bisa dipaké nyalira kalayan spigot atanapi salaku beurat tambahan dina plat base logam atawa base cross dibereskeun, desain aslina urang tina wzrods ti 2014.

  • Wall Mount

    Tembok Gunung

    Bendera témbok dipasang (25 derajat atanapi 0 derajat) atanapi lantai dipasang (90 derajat)

    Pasang tiang bendera anjeun kana témbok atanapi permukaan anu aman.

    Spindle bantalan bola, ngamungkinkeun bandéra anjeun muterkeun mulus pikeun pisibilitas tambahan.

    ukuran:10cm * 10cm

    beurat:0,8 kg

    Bahan:Beusi dilapis bubuk warna hideung

    Kode barang:DF-1 (90 derajat) / DF-2 (0 derajat) DF-3 (25 derajat)

  • Bike Flag Bracket

    Sapédah Bandéra bracket

    UrangBracket bandéra sapédahnyaeta basajan tur gampang a install dina sapédah Anjeun, ku cara ngarobah umbul béda jantenbandéra kaamanan sapédah or spanduk bendera iklan sapédah, pungkur ieu dipasangspanduk bandéra sapédahnyaeta cara hébat sarta ongkos éféktif pikeun Ngaiklan Anjeun bisnis di mana sapédah a.Sapédah Banner Bandéraaya iklan dina gerak!