• page_head_bg

Tiang spanduk unik

  • Curved banner

    Spanduk melengkung

    Spanduk melengkung, sarupa jeungSpanduk teleskopik(Recatangle bandéra) tapi kalawan 110 gelar panangan, ogé dipikawanoh salaku 110 gelar H banner, bentukna bandéra stylish kalawan aréa diprint leuwih badag, lightweight tur dibabawa karbon komposit pigura kutub bandéra, sadia dina tilu ukuran.

  • SF Banner

    Spanduk SF

    spanduk SF,Sirip hiu banner nawarkeun gaya differentiated jeung bentuk bolder pikeun brand anjeun sakumaha eta blows dina angin kusabab bentuk bandéra husus na nu béda ti spanduk ngalayang jeung spanduk bulu.Cara anu saderhana pisan sareng mujarab pikeun ngamajukeun, mastikeun pesen anjeun langkung narik perhatian.

  • T Banner

    T Banner

    T spanduk mangrupikeun salah sahiji spanduk bentuk unik, ogé katelah spanduk sirip hiu di sababaraha nagara.Aranjeunna gaduh ujung luhur melengkung sareng ampir ngagaduhan bentuk "teardrop".T banner mangrupakeun pilihan hébat mun anjeun peryogi hal sarupa jeung bandéra bulu dipikawanoh ogé atawaspanduk ngalayangpikeun branding indoor na outdoor kawas poé golf, acara branding mobil jsb.

  • Magnum banner

    spanduk Magnum

    Advertising Magnum Banner, spanduk anu unik sareng bergaya kalayan bentuk gelas anggur, gampang dirakit sareng dibongkar, hampang sareng dibabawa, alat tampilan anu hargana pikeun merek sareng iklan.Naha di jero atanapi di luar dina dinten angin, tiang bendera anu kuat tina spanduk Magnum bakal jangkung sareng narik perhatian.

  • W Banner

    Spanduk W

    Spanduk W dingaranan bentuk gelombang anu éndah.Ngalipet saeutik dina kutub ensures yén bandéra gelombang salawasna dina tampilan tur gede pikeun pamasaran promosi.bentuk banner bisa dirobah jadiBandéra ngagelebugs.Tiang anu didamel tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Sadia dina 2 ukuran.

  • U Banner

    U Banner

    U spanduk mangrupikeun bentuk anu unik kalayan aréa tampilan anu ageung.Anjeun tiasa gaduh sisi tunggal atanapi ganda dicitak pikeun nembongkeun pesen anjeun.Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyebarkeun pesen atanapi logo anjeun.

  • R banner

    spanduk Sunda

    Spanduk Sunda mangrupikeun salah sahiji stand spanduk portabel anu unik kalayan lawon anu tegang sareng aréa percetakan anu lega.Idéal pikeun tampilan umum, yard mobil jeung acara indoor atanapi outdoor.Tiang anu didamel tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Tilu ukuran sadia.

  • Pin-point Banner

    Pin-titik Banner

    Pinpoint flag, ogé katelah spanduk Gelembung, mangrupikeun spanduk signage portabel anu ageung kalayan bentuk khusus sapertos spidol tempat dina peta, utamina dianggo pikeun acara, rohangan ritel, kagiatan promosi, atanapi dimana waé anjeun kedah narik perhatian calon pelanggan.

    Éta solusi idéal pikeun stoppers lalulintas trotoar, sponsor sarta mintonkeun iklan boh di jero rohangan & outdoor!Cirian tempat anjeun sareng perhatikeun ku spanduk anu dicitak khusus.

  • P banner

    P spanduk

    Spanduk P nyaéta desain anu unik kalayan bentuk satengah bunderan sareng spanduk lawon anu tegang.Anjeun tiasa gaduh sisi tunggal atanapi ganda dicitak pikeun nembongkeun pesen anjeun.Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Idéal pikeun tampilan umum, yard mobil jeung acara indoor atanapi outdoor.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2