• page_head_bg

Tanda outdoor Nangtung

  • Swing Banner Stand

    Ngayun Banner Stand

    Swing banner stand mangrupikeun cara ékonomi pikeun nampilkeun logo sareng pesen anjeun.Kalayan aréa tampilan anu tiasa diprint anu ageung, anjeun pasti kedah nganggap éta salaku salah sahiji pilihan spanduk tampilan luar anjeun salajengna.Dilengkepan 2 lembar dasar piring tiasa ngajamin stabilitasna.Swing banner stand mangrupikeun cara ékonomi pikeun nampilkeun logo sareng pesen anjeun.Kalayan aréa tampilan anu tiasa diprint anu ageung, anjeun pasti kedah nganggap éta salaku salah sahiji pilihan spanduk tampilan luar anjeun salajengna.Dilengkepan 2 lembar dasar piring tiasa ngajamin stabilitasna.

  • Balloon Cluster

    Balon Cluster

    Kluster balon warni pasti bakal nyiptakeun tampilan dinamis sareng narik perhatian lalu lintas.nyekel hiji, 3 PCS atanapi 5 PCS balon ku klaster balon ieu.Batang balon gampang pulas kana panangan klaster

  • 4 in 1 Water Base

    4 dina 1 Dasar Cai

    4 dina 1 dasar cai diprakarsai ku Wzrods di sakuliah dunya dina 2020. 4 aplikasi béda dina 1base cai fillable.Dijieunna tina HDPE, Beurat nepi ka 20kg max sanggeus eusian cai, Gampang mindahkeun kalawan roda pilihan.

    As Tanda jalan satapak: Nyepeng panel komposit aluminium awét (ukuran A1, ketebalan 4-5mm)

    As Dasar tihang bandéra: Dipaké nyalira salakudasar bandéraatawa digabungkeun jeungX dasar or plat dasar logam.

    As Tanda ayunatanapi Swinger Poster, ukuran Panel A1 (594 * 841mm), direkayasa pigura tabung, ukuran packing leutik

    AsNangtung lawon: Kain sarung bantal.Pigura dilapis bubuk.Ukuran tampilan 70*120cm