• page_head_bg

Balon Cluster

Balon Cluster

Katerangan pondok:

Kluster balon warni pasti bakal nyiptakeun tampilan dinamis sareng narik perhatian lalu lintas.nyekel hiji, 3 PCS atanapi 5 PCS balon ku klaster balon ieu.Batang balon gampang pulas kana panangan klaster

Aplikasi: Sampurna pikeun sagala jinis iklan luar sareng pamasaran, sapertos Iklan Dealer Mobil


Rincian produk

Tag produk

Kluster balon warni pasti bakal nyiptakeun tampilan dinamis sareng narik perhatian lalu lintas.Sampurna pikeun Dealer Otomatis, Kompleks Apartemen, sareng seueur deui.Anjeun tiasa make balon tunggal, 3 PCS atanapi 5 PCS pikeun klaster balon ieu.

Kaunggulan

(1) cangkir ngarojong ka luhur, panas-dipencet dina balon.Éfisién nyingkahan skew disababkeun ku leakage hawa.

(2) Sistem puteran ngabantosan péngkolan balon pikeun ngirangan gaya pulas tina angin pikeun manjangkeun umur jasa kutub sareng pikaresepeun.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(3) Khusus direkayasa bionic ngarojong bracket kalawan meniru bentuk kembang.bahan ABS kakuatan tinggi.

(4) awét, kutub serat fléksibel ngamungkinkeun spanduk mun deflect angin

(5) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

Cluster-Balloon-Kit-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin