• page_head_bg

Bin Acara

Bin Acara

Katerangan pondok:

Acara bin mangrupikeun pilihan anu sampurna upami anjeun ngayakeun acara anu béda sareng hoyong ngagabungkeun merek sareng neundeun.kasampak hébat sarta superbly praktis salaku bin a lamun diperlukeun


Rincian produk

Tag produk

Acara bin mangrupikeun pilihan anu sampurna upami anjeun ngayakeun acara anu béda sareng hoyong ngagabungkeun merek sareng neundeun.kasampak hébat sarta superbly praktis salaku bin a lamun diperlukeun

Kaunggulan

(1) Gampang nyetél sareng nyandak ka handap, bungkus jauh datar

(2) lawon kualitas kalawan handap waterproof sarta webbing bertulang

(3) Lager aréa pikeun nyebarkeun pesen anjeun

(4) Unggal set hadir kalawan kantong mawa / pasak, lampu sarta portabel

EVENT-BIN

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran bungkusan Perkiraan GW
BIN-80 ø 0,8 * 0,85m

  • saméméhna:
  • Teras: