• page_head_bg

F Banner (Titisan Air Mata)

F Banner (Titisan Air Mata)

Katerangan pondok:

Ogé katelahteardrop balayar bandéra, teardrop spanduk bandéra or bandéra pantai, Teardrop ngalayang bandéra kalawan aréa permukaan badag duanana panon-catching sarta ogé utamana cocog pikeun operasi dina kondisi windy.Disebutkeun anu asli ti Afrika Kidul tapi urang ningkatkeun éta di Cina kalayan desain rékayasa profésional sareng ngadamel standar anyar dina industri ieu pikeun dunya.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta


Rincian produk

Tag produk

Bentuk teardrop kalayan aréa permukaan anu ageung duanana pikaresepeun sareng ogé cocog pisan pikeun beroperasi dina kaayaan angin.Disebutkeun anu asli ti Afrika Kidul tapi urang ningkatkeun éta di Cina kalayan desain rékayasa profésional sareng ngadamel standar anyar dina industri ieu pikeun dunya.

Kaunggulan

(1) Kutub komposit karbon nyadiakeun tingkat luhur kateguhan, kakuatan sarta kalenturan, teu gampang pikeun megatkeun malah dina toughest kaayaan.

(2) hampang sareng portabel.

(3) Pamasangan plug-in gampang dirakit & ngamankeun kana posisi

(4) ring Metal pikeun ngaronjatkeun maké hirup.

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa

(6) rentang lega tinaPamasangan Tiang BenderaPilihan sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

F-BANNER-11

Spésifikasi

Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bandéra Bagian kutub Perkiraan beurat kotor per set
F 2.2m 2,2m 1,8 * 0,75m 2 0,75 kg
F 3,5m 3,5m 2,8 * 1,0m 3 1,2 kg
F 4.8m 4,8m 3,9 * 1,05m 4 1,5 kg

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra, basa jeung asesoris.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin