• page_head_bg

Anggaran Teardrop / Bulu Bandéra

Anggaran Teardrop / Bulu Bandéra

Katerangan pondok:

Sistem tiang bendera Budge mangrupikeun séri khusus pikeun proyék anggaran anu anjeun tiasa gaduh 2 bentuk bandéra anu béda (bandéra bowhead&bandera cimata) dina hiji set kutub kalawan béaya rendah tapi fungsi sarua.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dianggo di jalan anu luhur, anu anjeun tiasa nampilkeun langsung di payuneun toko anjeun.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta


Rincian produk

Tag produk

Sistem kutub Budge mangrupikeun séri khusus pikeun proyék anggaran anu anjeun tiasa gaduh 2 bentuk bandéra anu béda kalayan béaya rendah tapi fungsina sami.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dianggo di jalan anu luhur, anu anjeun tiasa nampilkeun langsung di payuneun toko anjeun.

Kaunggulan

(1) 1 set kutub pikeun 2 bentuk bandéra

(2) kutub orat epoxy fléksibel jeung pagawean unsanded

(3) Leuwih ekonomis jeung affordable pikeun proyék anggaran

(4) hampang sareng dibabawa.

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa,

(6) Rupa-rupa pilihan dasar

BUDGET-S-F-BANNER

Spésifikasi

Anggaran S spanduk
Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bandéra Bagian kutub Perkiraan beurat kotor per set
S2.45m 2,45m 2.0*0.7m 2 0,3 kg
S3.1m 3,1m 2,4 * 0,7m 2 0,4 kg
S4.0m 4.0m 3.0*0.7m 3 0,4 kg
S4.7m 4,7m 3,75*0,8m 3 0,5 kg
Anggaran F spanduk
Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bandéra Bagian kutub Perkiraan beurat kotor per set
F2.35m 2,35m 1,9 * 0,7m 2 0,3 kg
F2.85m 2,85m 2.2*0.8m 2 0,4 kg
F3.75m 3,75m 2,82 * 1,0m 3 0,4 kg
F4.3m 4,3m 3,5 * 1,2m 3 0,5 kg

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra,dasar-dasarjeungasesoris


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin