• page_head_bg

Spanduk Arch

Spanduk Arch

Katerangan pondok:

Spanduk Arch, alternatif alus keur pop-up banner atawa Sideline A-pigura, éta leuwih ékonomis, simplistic, lightweight, pasti sejen pilihan spanduk outdoor portabel alus pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Grafikna tiasa gampang dirobih, ukuran bungkusan langkung alit.Éta idéal pikeun dianggo dina acara olahraga, arena, konser, festival jsb.

Aplikasi: acara olah raga, arena, konser, festival atanapi pikeun narik perhatian ka toko mana waé.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk Arch, alternatif anu hadé pikeun spanduk pop-up tapi beuratna langkung hampang sareng ukuran pakét langkung alit.eta leuwih ekonomis, pasti pilihan sejen alus pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Éta tiasa disetél kalayan gampang dina sababaraha menit.Jeung anjeun ngan bisa ngarobah grafik lamun pesen anjeun robah.

Kaunggulan

(1) Diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Ukuran bungkusan leutik pisan, dibabawa sareng hampang

(3) Gampang nyetél ku saukur ngageser kutub ngaliwatan kantong grafis

(4)Grafik bisa gampang dirobah

(5) Kutub komposit awét sareng fléksibel sareng kantong Mawa kalebet

(6) tambihan beurat lumaku (pasak, kantong cai, jsb)

ARCH-BANNER

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Panjang bungkusan
BYYY-984 2.0*1.0m 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras: