• page_head_bg

H Spanduk

H Spanduk

Katerangan pondok:

H banner, salah sahiji jenis bandéra kalayan bentuk rectangular, ogé katelah Bandéra Blok, bandéra Tepi atawaBandéra Teleskopik.Recatangle bandéra boga aréa diprint leuwih badag batanbandéra buluatanapi umbul tetesan cai mata, ngadamel tampilan bandéra kalayan éndah iraha waé, cocog pisan pikeun promosi dampak luhur boh di jero ruangan sareng di luar.Garansi produsén 3 taun dina tiang bendera.

Aplikasi: Kalawan pilihan basa pikeun nyocogkeun sagala beungeut taneuh, Rectangle bandéra bisa dipaké dina kalolobaan kaayaan, contona pikeun milih asuku mobilcocog pikeun kavling mobil, patok taneuh pikeun acara outdoor, base logam keur kaayaan windy atawa acara dagang indoor.


Rincian produk

Tag produk

H spanduk, salah sahiji jenis bandéra rectangular, ogé katelah bandéra Blok, bandéra Tepi atawa bandéra Telescopic, éta bisa nyieun tampilan bandéra beautifully iraha wae.Recatangle umbul boga aréa diprint leuwih badag batanbandera cimataatawa bandéra bulu, cocog pikeun pesen pamasaran dampak tinggi na branding.

Kaunggulan

(1) Bahan komposit karbon ngamungkinkeun set kutub ngabengkokkeun sareng ngayun dina angin tapi henteu gampang rusak sanajan dina kaayaan anu paling hese.

(2) Kutub komposit karbon premium disetél sareng kantong mawa kalebet - hampang sareng portabel.

(3) Wewengkon anu tiasa dicitak langkung ageung ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun pesen pamasaran sareng merek anu sregep, dampak luhur.

(4) Pamasangan plug-in gampang dirakit.

(5) ring Metal pikeun ngaronjatkeun maké hirup.

(6) rupa-rupa tugas beuratpilihan dasarpikeun nyocogkeun sagala permukaan & kaayaan.Asesoris "Spin bébas" pikeun ngajaga bandéra anjeun teu kusut.

H-3

Spésifikasi

Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bandéra Bagian kutub Perkiraan beurat kotor per set
H2.1m 2.1m 1,7 * 0,7m 3 0,9 kg
H3.0m 3,0m 2,5 * 0,7m 3 1,12 kg
H4.2m 4,2m 3,3*0,7m 4 1,5 kg

Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra, dasar bandérajeungasesoris.


  • saméméhna:
  • Teras: