• page_head_bg

Spanduk Piramida

Spanduk Piramida

Katerangan pondok:

spanduk piramida, mangrupa 4 sided portalble nangtung banner, pilihan alus pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Kalayan bentuk seger sareng dampak multi arah, éta leres-leres ngajantenkeun anjeun nangtung.Ieu muka nepi kawas payung.Gampang nyetél sareng ngahapus.Anjeun ngan bisa ngarobah grafik gampang lamun pesen anjeun robah.Desain aslina tina wzrods.

Aplikasi: spanduk Piramida bisa ditempatkeun di mana wae lokasi indoor, grab perhatian di expo, seminar, nempokeun dagang, fairs jeung acara husus sejenna.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk piramida mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun nyetél tampilan gancang dina acara éta.Kalayan bentuk anu seger tiasa ngajantenkeun anjeun nangtung.Éta tiasa disetél kalayan gampang dina sababaraha menit.Anjeun ngan bisa ngarobah grafik gampang lamun pesen anjeun robah.

Kaunggulan

(1) Tilepan pigura payung, gampang pikeun nyetél tur nyandak handap.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Mawa kantong kaasup, dibabawa tur lightweight

(3) opat sisi grafis, dampak multi arah, ngaganti gampang

PYRAMID-BANNER

Spésifikasi

Kode barang Pintonan Jangkungna Ukuran Banner Panjang bungkusan Perkiraan GW
PB21 2M 2MX1MX3PCS 1,5m 1,5 kg

  • saméméhna:
  • Teras: