• page_head_bg

Anggaran Ransel

Anggaran Ransel

Katerangan pondok:

Versi anggaran spanduk ransel mangrupikeun alat pamasaran anu épéktip tapi hargana pikeun promosi di balaréa.Dijieun tina bahan anu hampang, tapi awét, spanduk anu tiasa dianggo ieu gampang dibawa.Kalayan iklan bandéra anu dicitak dina tonggong, anjeun tiasa nyetél leungeun anjeun gratis sareng ngirim brosur, leaflet atanapi kado.

Kombinasi fléksibel tina lima bentuk bandéra dina hiji tihang bandéra - bandéra bulu, bandéra teardrop, bandéra recatangel, bandéra arch, bandéra dayung.

Bandéra leumpang ransel tiasa dianggo pikeun narik lalu lintas atanapi nyorot bisnis atanapi organisasi anjeun dina acara-acara, pameran dagang sapertos fetes sareng pasar atanapi lokasi sibuk anu sanés.


Rincian produk

Tag produk

Vérsi anggaran spanduk Ransel kami mangrupikeun alat pamasaran anu épéktip tapi hargana pikeun promosi di balaréa.Dijieun tina bahan anu hampang, tapi awét, spanduk anu tiasa dianggo ieu gampang dibawa.Kalayan iklan bandéra anu dicitak dina tonggong, anjeun tiasa nyetél leungeun anjeun gratis sareng ngirim brosur, leaflet atanapi kado.

Kombinasi fléksibel tina lima bentuk bandéra dina hiji tiang bandéra - bandéra bulu, bandéra teardrop, bandéra recatangel, bandéra arch, bandéra dayung.

Kaunggulan

(1) Lightweight jeung portabel, cara hébat sarta unik tina iklan mobile

(2) Hiji ransel sareng jas kutub anu sami pikeun 5 bentuk bandéra, ngahémat biaya sareng rohangan saham.

(3) backpanels 3D-busa dijieun salaku cushioning sarta ngidinan aliran hawa antara backpanels jeung tonggong, nu bisa nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman.

(4) Kantong khusus pikeun kutub sareng kantong bolong / kait pikeun brosur, botol cai jsb.

(5) Widened sabuk pinuh ku bolu pikeun hadé ngagunakeun pangalaman

(6) Buckles dina sabuk nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

BACPACK-HARDWARE-3

(7) Bahan Oxford ngajadikeun ransel langkung tangguh pikeun dianggo lami.

(8) kutub komposit karbon.

Spésifikasi

Kode barang Ukuran bandéra Beurat ukuran packing
BBDSHF S (bulu) 122 x 51 cm 0,8 kg 50*38*5.5CM
F(titik air mata) 103 x 52 cm
H (sagi opat) 110x40cm
Ukuran C 152 x 51 cm
Ukur 105 x 50 cm

  • saméméhna:
  • Teras: