• page_head_bg

Spanduk Bali

Spanduk Bali

Katerangan pondok:

Bandéra Bali, Bandéra Tradisional di Kuil Bali, Kebon, Imah sareng Réstoran, sapanjang pantai tropis Bali, bandéra ramping jangkung ieu beuki populer salaku tampilan warna-warni pikeun acara, kawinan, kebon, cara anu saderhana pikeun nganyatakeun pesen anjeun di sakumna. dunya.

 

Aplikasi: pikeun weddings, pihak, fungsi, fairs, pasar jsb Cocog jeung pamakéan outdoor sarta indoor.


Rincian produk

Tag produk

Bandéra Bali, Bandéra Tradisional di Kuil Bali, Kebon, Imah sareng Réstoran, sapanjang pantai tropis Bali, bandéra ramping jangkung ieu beuki populer salaku tampilan warna-warni pikeun acara, kawinan, kebon, cara anu saderhana pikeun nganyatakeun pesen anjeun di sakumna. dunya

Kaunggulan

(1) Serat teleskopik bandéra kutub, portabel tur lightweight

(2) Lega rupa-rupapilihan basasadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

BALI-BANNER-1

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Panjang kutub Ukuran bungkusan
TB21 2,7m 3m 1,2m
TB32 3,7m 4m 1,2m
TB44 4,7m 5m 1,2m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin