• page_head_bg

Mawa kantong

Mawa kantong

Katerangan pondok:

Kantong lawon non-anyaman, pilihan anggaran pikeun bungkusan angkutan, tiasa dianggo sakali atanapi tiasa dianggo deui

210D oxford mawa kantong, alus pikeun pamakéan jangka pondok

Koper mawa Deluxe, didamel tina 600D oxford, dilapis ku seleting muka.Kantong mawa mangpaat pikeun ngangkut: bandéra, kutub, sareng pilihan dasar (kajaba pelat dasar sareng dasar cai anu dibentuk), dua gagang dina sisi mawa kantong sahingga gampang dibawa.Éta dijieun ogé sarta awét pikeun ngajaga alat Anjeun dina kaayaan alus.


Rincian produk

Tag produk

Kantong lawon non-anyaman, pilihan anggaran pikeun packing angkutan, bisa jadi pamakéan hiji-waktos atawa reusable

210D oxford mawa tas, alus pikeun pamakéan jangka pondok

Koper mawa DELUXE, Dijieun tina 600D oxford, dilapis ku seleting muka.Kantong mawa mangpaat pikeun ngangkut: bandéra, kutub, sareng pilihan dasar (kajaba pelat dasar sareng dasar cai anu dibentuk), dua gagang dina sisi mawa kantong sahingga gampang dibawa.Éta dijieun ogé sarta awét pikeun ngajaga alat Anjeun dina kaayaan alus.

deluxe-carry-bag
non-woven-cloth-bag

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin