• page_head_bg

Naha WZRODS

icon (1)

Asli Sareng Profesional, Langkung ti 200 konsumén biasa satuju sareng ieu dina 16 taun katukang.

Diadegkeun dina 2005 salaku produsén sarta utamana difokuskeun kutub komposit karbon.Anu mimiti ngagunakeun komposit karbon pikeun nyieun tiang spanduk ngalayang, geus meunang 10 patén-patén di Cina.

icon (2)

Produk Anyar Unggal Taun, Golden Standar maker pikeun beachflag kutub jeung basa.

departemén R&D urang sorangan ngajalankeun produk anyar unggal taun.Barang-barang khusus sareng luar biasa bakal ngajantenkeun anjeun langkung kompetitif dina pasar anjeun.Sakur ide anu disaluyukeun tiasa waé.

icon (3)

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat, garansi tilu taun pikeun kutub.

Unggal prosés bakal dipariksa sareng diuji.Unggal pagawe teh QC salila produksi, unggal ragu bakal dilaporkeun.100% cek kualitas bakal dilakukeun sateuacan packing sareng pangiriman.

icon (4)

Efisiensi High, 12000pcs kantos réngsé dina 15days.

Produksi bulanan tiasa ngahontal 40.000 sét.1000 set tiasa gancang dikirim dina 7 dinten.

icon (5)

bahan ramah lingkungan,
pas hardwareREACH ÉropajeungAS CP65standar.

icon (6)

Lab Test Golden Quality

Kutub teu boga karuksakan leutik handapeunangin 160km/h sanggeus 3 kalis test dina Lab Torowongan Angin ltalian.

Kualitas langkung seueur garansi 3 taun anu kami janjikeun

market

Jasa gudang AS sareng EU ngajamin pengiriman gancang sareng ongkos angkot rendah.

standard

Jalur produksi lulus pamarentahan Lingkungan Dampak Assement,
Pausahaan PassAudit etikjeung AnggotaSedex