• page_head_bg

Pin-titik Banner

Pin-titik Banner

Katerangan pondok:

Pinpoint flag, ogé katelah spanduk Gelembung, mangrupikeun spanduk signage portabel anu ageung kalayan bentuk khusus sapertos spidol tempat dina peta, utamina dianggo pikeun acara, rohangan ritel, kagiatan promosi, atanapi dimana waé anjeun kedah narik perhatian calon pelanggan.

Éta solusi idéal pikeun stoppers lalulintas trotoar, sponsor sarta mintonkeun iklan boh di jero rohangan & outdoor!Cirian tempat anjeun sareng perhatikeun ku spanduk anu dicitak khusus.

Aplikasi:Kajadian olahraga, acara promosi, festival, klub, mall, konperénsi, acara jalan sareng pameran dagang.


Rincian produk

Tag produk

Pinpoint bandéra hardware ngawengku kutub komposit karbon, Y wangun konektor logam jeung oxford mawa kantong.Kutub komposit karbon langkung fleksibel sareng tangguh pikeun ngajamin bentukna stabil sareng henteu gampang pegat.

Konektor bentuk Y tiasa dipasang dina naon waédasar nangtungurang.Pinpoint banner bakal muterkeun dina bearing spigot sarta nyieun 360 ° view dina angin.

Kantong kantong Oxford tangguh sareng cocog pikeun acara anu béda.

Spanduk Pin Point ngagaduhan daérah grafis anu ageung pikeun percetakan sisi tunggal atanapi ganda.

Sadia dina tilu ukuran jeung ukuran pangbadagna nyaéta 2m, bisa minuhan kaperluan tampilan konsumén béda '.

Kaunggulan

(1) Kutub serat komposit karbon bertulang ngamungkinkeun spanduk ngelehkeun angin.

(2) Datang sareng konektor logam ngawangun Y pikeun nyambungkeun sareng dasar-dasar pikeun aplikasi anu béda.

(3) Wewengkon grafik ageung anu pesenna tiasa dibaca

(4) Puteran angin pikeun narik perhatian langkung

(5) Unggal set hadir kalawan mawa kantong, portabel tur lightweight

PIN-POINT-BANNER-2

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
DB12 S 1,2m * 0,8m 1m
DB15 M 1,52m * 0,95m 1m
DB21 L 2,15m * 1,07m 1,3m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin