• page_head_bg

DELUXE Leumpang M-bentuk ransel Iklan

DELUXE Leumpang M-bentuk ransel Iklan

Katerangan pondok:

Leumpang ransel jeung M-bentuk grafik custom dicitak pikeun pamasaran jeung iklan, ogé katelah leumpang ransel kukupu, salah sahiji desain nu pang populerna di urang.spanduk ranselkalawan fitur sapertos gampang pikeun nyetél, aréa pesen badag, bentukna kukupu pikaresepeun jsb.

Aplikasi:Iklan Indoor & Luar, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Panggung, Konsér jsb.


Rincian produk

Tag produk

Paké ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieunna 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain channel aliran hawa, Straps adjustable, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman;boga saku samping jeung kompartemen zippered nulungan anjeun inuman atawa toko flyers pamasaran, ninggalkeun anjeun kalawan leungeun bébas.

Knapsack promosi ieu kalebet kantong pikeun neundeun tihang bandéra sareng bandéra
Hadir sareng 6 potongan kutub sareng 4 pikeun luhur, 2 pikeun handap, gampang dipasang

Ransel iklan kupu-kupu leumpang ieu ngajantenkeun spanduk promosi portabel anu saé sareng pasti bakal ngawanohkeun merek anjeun dina éta acara.

Kaunggulan

(1) produk Patén, inovasi bendera ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion sarta ngidinan desain saluran aliran hawa, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman

(3) A kompartemen zippered na kantong séjén nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.

(4) Straps adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(5) Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

(6) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

backpack-M

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Bandéra Beurat Ukuran bungkusan
Ransel M 111 * 72cm * 2 lembar 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: