• page_head_bg

DELUXE Ransel X-bentuk Banner

DELUXE Ransel X-bentuk Banner

Katerangan pondok:

Bandéra Ransel Berbentuk X, ogé katelahMochila spanduk X spanduk or Spanduk ransel billboard manusa, mangrupikeun alat pariwara anu dampak luhur, mobile sareng hampang pikeun sagala jinis usaha.Salah sahiji desain spanduk ransel anu pang populerna

Aplikasi:Indoor & Outdoor Advertising, Shows, Exhibitions, Events, Fairs, Promotions, Weddings, Partys, Photo Booths, Press Conferences, Seminars, Stages, Consers etc.


Rincian produk

Tag produk

Ransel X banner ngagunakeun ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain channel aliran hawa, Straps adjustable, ieu mastikeun wearer nu nyaman;gaduh saku mantuan anjeun nyimpen flyers pamasaran, ninggalkeun wearer kalawan leungeun bébas.

Ieuknapsack promosingawengku pouch pikeun neundeun kutub X.spanduk gampang pikeun nyetél, saukur ngagantelkeun X banner stand kutub kana ransel tur sambungkeun spanduk kalawan grommets di unggal juru (Banner teu kaasup) kana kait dina tungtung unggal kutub.

Iklan mobile ransel manusa mangrupikeun cara anu saé pikeun nangtung dina rohangan anu ketat sareng narik perhatian calon konsumén sareng ningkatkeun lalu lintas sareng penjualan dina acara naon waé, pameran dagang, atanapi pameran.

Kaunggulan

produk Patén, inovasi bandéra ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

Panel tonggong 3D-foam ringan anu didamel ku bantal sareng ngamungkinkeun desain saluran aliran hawa, nyayogikeun pangalaman anu nyaman.

Kompartemen seleting sareng kantong sanésna nyayogikeun rohangan tambahan pikeun ngosongkeun panangan anjeun.

Sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

Bahan Oxford ngajadikeun ransel langkung tangguh sareng awét kanggo dianggo lami.

Kutub dina serat komposit karbon, kakuatan luhur & tougher ti aluminium atawa serat kaca kutub

BACKPACK-X

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
Ransel X 120cm * 50cm 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

Panggihan langkung seueur urang anu sanésspanduk ransel leumpang


  • saméméhna:
  • Teras: