• page_head_bg

Pop Up Bean Banner

Pop Up Bean Banner

Katerangan pondok:

Spanduk kacang, dingaranan bentukna oval, ogé katelahPop Up Spanduk A-Frame , Spanduk Luar Pop Outs atawaSpanduk Sideline, Nyaéta tanda spanduk iklan portabel, enteng sareng merenah anu tiasa disetél sareng diturunkeun dina tilu puluh detik.Grafik dua sisi nyadiakeun paparan maksimum.Alus pisan pikeun acara olah raga, promosi, acara dagang, sareng papan petunjuk arah.

Aplikasi:Indoor & Outdoor Advertising, buruan mobil, Pantai, Kompetisi, Festival, Pameran, Pameran, Kajadian, Promosi, Kawinan, Pesta, Toko, Pasar, Auto Shows jsb.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk kacang, dingaranan bentukna oval, ogé katelah spanduk Pop up atanapi spanduk Pop-out,Spanduk pantai

Punjul cinyusu baja Datar salaku struktur pigura, leuwih kuat sarta awét.Sakabeh set pops muka kana tampilan ukuran pinuh instan, Leuwih stabil lamun ditampilkeun tur gampang melu ka handap kana kantong mawa

Spanduk lawon 2pcs tiasa dicitak karya seni anu sami atanapi béda pikeun ningkatkeun pangaruh promosi anjeun.Spanduk lawon sareng tali jarak samping / handap tiasa ditukeurkeun sareng ngamungkinkeun anjeun nyegerkeun atanapi nyiptakeun pesen énggal kalayan gampang pikeun acara salajengna.

Masing-masingA- Pigura Banner Kitkalebet Carry Case sareng opat Ground Pegs anu ngamankeun tanda kana taneuh dina permukaan anu lemes.Dina permukaan anu langkung keras, disarankeun pikeun nempatkeun kantong cai atanapi keusik (henteu kalebet) dina tali anu ngajauhan pikeun kaamanan.

Sadia dina 3 ukuran, Leutik (130 x 70cm), Sedeng (200 x 90 cm), sarta badag (250 x 100cm).ukuran séjén bisa ngaropéa.

Kaunggulan

(1) Panyambungna husus dirancang ku WZRODS, melu spanduk leuwih gampang ti produk sarupa lianna di pasar

(2) Pigura spring baja awét ensures karya seni nampilkeun permukaan datar.

(3) lawon dicitak bisa gampang diganti.

(4) mawa kantong kaasup, gampang pikeun nyimpen jeung angkutan

(5) Pasak baja kaasup pikeun ngamankeun dina kaayaan angin

(6) Béda beurat tambahan anu tiasa dianggo (kantong keusik, kantong cai, jsb.)

BEAN-BANNER-3

Spésifikasi

Kode barang

Ukuran

Dimensi tampilan

GW (hardware wungkul)

BB1307T

S

1,3m * 0,7m

1 kg

BB2010T

M

2,0m * 0,9m

1,3 kg

BB2511T

L

2,5m * 1,0m

2,6 kg


  • saméméhna:
  • Teras: